У початок

«Укрнафта» допомагає силам ТрО ЗСУ відновлювати броньовану техніку

ПАТ «Укрнафта» фінансує відновлення броньованої техніки для сил територіальної оборони. Про це повідомляється на сайті компанії.

«Укрнафта» продовжує підтримувати військових. Компанія допомагає Силам територіальної оборони ЗСУ відновити легкоброньовані транспортери й БМП», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, відновлені машини згодом вирушать на передову до хлопців. 

«Ця техніка на фронті рятує життя. Її можна використовувати для медичної евакуації, перевезення людей і вантажів або як тягачі. Крім того, її споряджено спеціальним обладнанням для надання невідкладної медичної допомоги», – каже директор «Укрнафти» Сергій Корецький. 

Як повідомляв enkorr раніше, «Укрнафта» профінансувала придбання ще 5-ти пікапів і 20 квадрокоптерів для армії.

Видання також писало, що компанія профінансувала, а фонд «Повернись живим» закупив 15 пікапів для 12-ої бригади спеціального призначення «Азов», придбала для армії броньований автомобіль і паливозаправник, профінансувала придбання 20-ти нових позашляховиків для військових.

Як відомо, ПАТ «Укрнафта» до кінця року планує виділити ще приблизно 800 млн грн матеріальної допомоги Силам Оборони.

Нагадаємо, що з січня по листопад 2023 року «Укрнафта» спрямувала 700 млн грн на благодійні проєкти. Кошти пішли на військові потреби, квадрокоптери, лікарні, евакуацію з зон стихійного лиха, пікапи для ЗСУ тощо.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти