У початок

U.GO вийшла на Запоріжжя й Кіровоградщину

ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» відкрила три станції під брендом U.GO на місці колишніх Glusco у Запоріжжі й три – в Кіровоградській області. Інформацію про це оприлюднено на сайті мережі.

Як зазначають у компанії, відновлено роботу трьох станцій у місті Запоріжжі, одну з яких розташовано на вул. Перемоги, 74-а, другу – на Запорізькій, 3-а і третю – на Хортицькому шосе, 2-а.

Також запрацювало дві станції в Олександрії Кіровоградської області (на вулицях Чонганській, 2-а і Героїв Сталінграду, 3-а) й АЗС в смт Нова Прага Олександрійського району Кіровоградщини, яку розташовано за адресою: вул. Центральна, 129.

На всіх шести станціях, роботу яких відновлено, бензин А-95 коштує 49,25 грн/л, 95 Махх – 50,25 грн/л, дизпальне – 54,25 грн/л, ДП Махх – 55,25 грн/л, скраплений автомобільний газ – 28,95 грн/л.

Згідно з інформацією «Нафтогазу», на сьогодні вже запущено 51 АЗК U.GO на базі Glusco в 7 регіонах України (м. Київ і Київська область – 22 АЗК,  Дніпропетровська область – 13 АЗК, Полтавська область – 5 АЗК, Запорізька область – 3 АЗК, Кіровоградська область – 3 АЗК, Львівська область – 3 АЗК, Івано-Франківська область – 2 АЗК).

Нагадаємо, що в травні ц.р. Кабінет міністрів України ухвалив рішення про передачу арештованого в рамках кримінального провадження майна ТОВ «Глуско Україна» і ТОВ «Глуско ритейл» в управління ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг».

Загалом у розпорядження ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» передано 172 об’єкти. Серед них — 126 будівель АЗК, недобудови, земельні ділянки і майно, розташоване в різних регіонах України, зокрема на тимчасово окупованих територіях і в зоні бойових дій.

У розпорядженні НАК трохи більше 50 станцій. Решту торік було здано в оренду кільком операторам ринку (OKKO, WOG, KLO тощо).

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти