У початок

У SOCAR Türkiye назвали звинувачення у продажу нафти Ізраїлю необґрунтованими

SOCAR Türkiye відповіла на звинувачення щодо продажу сирої нафти Ізраїлю. Компанія назвала ці звинувачення необґрунтованими.

Останнім часом у результаті геополітичних процесів, що відбуваються у регіоні, SOCAR Türkiye і групи компаній стикаються з провокаціями з боку деструктивних груп. Вони використовують соціальні мережі й вдаються до фізичних атак. Поширюються провокаційні повідомлення з необґрунтованими звинуваченнями у тому, що компанія торгує сирою нафтою з Ізраїлем. Фізичні напади на SOCAR Türkiye ставлять під загрозу безпеку співробітників.

У компанії заявили, що SOCAR Türkiye працює в рамках міжнародних бізнес-угод, слідуючи баченню, визначеному її головним офісом – Державною нафтовою компанією Азербайджану (SOCAR). Звинувачення в тому, що вона зараз продає сиру нафту Ізраїлю, не відповідають дійсності й спрямовані на введення людей в оману, пише Trend.

Світовий ринок нафти має особливості. Добуту сиру нафту продають через торгові чи трейдингові компанії. Постачальники не можуть контролювати, в які країни вона відправляється і для яких цілей використовується.

SOCAR, як і інші нафтові компанії, продає свою продукцію у рамках торговельних відносин із трейдинговими компаніями. Тому в рамках можливих торгових відносин вона не може контролювати, куди вирушає нафта, яку вона постачає трейдерам, і для яких цілей вона використовується.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти