У початок

SUNOIL підсилює «супутку»

Також є російською мовою

Мережа заправних станцій SUNOIL оновила і розширила асортимент гарячих напоїв і фаст-фуду на своїх об'єктах. Про це enkorr повідомили в прес-службі мережі.

На початку цього року було підписано контракт про співпрацю з компанією «Арт оф Кукінг», виробником і постачальником готових продуктів харчування і напівфабрикатів під торговими марками Meal time і City Food.

«Тепер ми можемо запропонувати нашим гостям великий асортимент напоїв, зокрема чаї, виготовлені з натуральних фруктів і ягід: обліпиху з яблуком, смородину з базиліком, апельсин з м'ятою, чорницю з малиною. Технологія заморожування дає змогу приготувати чай на станції або взяти з собою додому чи на роботу», – розповіли в компанії.

Що стосується їжі, то вибір розширився за рахунок появи сендвічів, супів і бургерів.

«Ми ще в пошуку свого формату, та є повне розуміння того, що на сучасному ринку можна вижити тільки з кращою якістю продуктів і обслуговування», - заявили в SUNOIL.

Довідка enkorr

Мережа АЗС SUNOIL розпочала діяльність в 2014 р.. Нині її представлено ​​в Київській, Сумській, Одеській, Дніпропетровській, Закарпатській, Хмельницькій, Херсонській і Харківській областях. Компанія налічує 141 АЗС, з яких 36 – АГЗС, і працює в економ-сегменті. У 2020 році мережа почала велику програму модернізації.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти