У початок

СВГ дрібних виробників здорожчав

Також є російською мовою

Ціни на скраплений газ на торгах Regal Petroleum, Geo Alliance і Полтавської газонафтової компанії (ПГНК) склали 24 240-25 300 грн/т. Про це enkorr повідомили учасники ринку.

Зокрема, Полтавська газонафтова компанія (ПГНК) продала ресурс за 25 300 грн/т, що на 800 грн/т вище від ціни минулих торгів, що відбулися 4 березня.

Regal Petroleum продала ресурс за 24 270 грн/т, що на 140 грн/т вище від ціни минулих торгів. Geo Alliance – за 24 240 грн/т (без змін до вартості минулих торгів).

Довідка enkorr

Regal Petroleum працює в Україні з 1999 р.. Компанія стала другим після ПГНК приватним виробником СВГ в Україні й першим виробником скрапленого газу стандарту ПБА. Regal Petroleum проводить регулярні (раз в 2-4 дні) аукціони з продажу ПБА, на які виставляє по 60-80 т ресурсу. Налив ПБА проводиться з замірно-сепараційної установки Мехедівсько-Голотовщинського газоконденсатного родовища в с. Яхники (Лохвицький район, Полтавська обл.).

ПГНК володіє заводом з виробництва скрапленого газу в с. Соколова Балка (Новосанжарський р-н, Полтавська обл.). Побудований у 2011 р., він став першою установкою СВГ серед приватних видобувачів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти