У початок

Суд оштрафував буковинця за продаж фальсифікованого пального

Суд оштрафував жителя Чернівецької області на 119 тис. грн за продаж фальсифікованого бензину. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки (БЕБ) України на своєму сайті.

«Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області скерували до суду справу відносно місцевого мешканця, який продавав фальсифікований  бензин. Наразі суд виніс обвинувальний вирок і призначив чоловіку покарання у вигляді 119 тис. грн штрафу», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у бюро, раніше працівники БЕБ  встановили, що один із працівників нафтобази продавав пальне невідомого походження. Зокрема він реалізовував незаконно виготовлений бензин марки А-92.

Під час обшуків детективи Теруправління вилучили близько 100 тонн пального. За результатами експертиз фальсифікованими були понад 40 тонн. Їх орієнтовна вартість становить 2 млн грн.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України.

За рішенням суду йому призначено покарання у вигляді штрафу з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Чернівецькій області, оперативний супровід – Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області, процесуальне керівництво – Чернівецька облпрокуратура.

Як повідомляв enkorr раніше, перед судом постане злочинна група, яка збувала незаконно виготовлене пальне в столиці й у Київській області.

Видання також повідомляло, що у Дніпрі судитимуть підозрюваних в організації незаконного виробництва й реалізації пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти