У початок

Сингапур прагне до зростання торгівлі біопаливом на тлі енергетичного переходу

Сингапур продовжує залучати компанії до розширення свого глобального сліду з міста-держави, з великими енергетичними й сільськогосподарськими групами, які створюють операції з торгівлі біопаливом, компенсацією вуглецю і сирою нафтою, повідомляє Bloomberg.

Ключова мета полягає в тому, щоб збільшити нові торговельні потоки для відновлюваних джерел палива в міру того, як глобальний енергетичний перехід набирає обертів, заявила Лоу Єн Лінг, державний міністр у Міністерстві торгівлі та промисловості, на конференції APPEC від S&P Global Commodity Insights.

Понад 60 компаній, включаючи Exxon Mobil Corp., Repsol SA, Prax Group Holdings, Archer-Daniels-Midland Co. і Bunge Ltd., торгують біопаливом із Сингапуру, повідомила Лоу. З її слів, Engie SA також надає сертифікати на відновлювані джерела енергії, компенсацію вуглецю й угоди про купівлю електроенергії.

Сингапур все ще будує на традиційному викопному паливі. Abu Dhabi National Oil Co (ADNOC) створила свій торговий офіс у місті-державі, щоб наглядати за торгівлею компанії сирою нафтою й нафтопродуктами в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, сказала Лоу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти