У початок

Щотижневий експорт СПГ із США впав до 20 постачань

Експорт СПГ із США досяг 20 постачань за тиждень, що закінчився 17 липня, а постачання трубопроводами на термінали США зменшилися порівняно з тижнем раніше, згідно з даними Управління енергетичної інформації.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, що загальна місткість цих 20 суден СПГ становить 75 млрд куб. футів.

Це на 10 млрд куб. футів менше, ніж за тиждень, що закінчився 10 липня.

Згідно з попередніми щотижневими звітами EIA, це також найменша кількість щотижневих постачань із січня цього року.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США знизилися на 0,8 млрд куб. футів/добу порівняно з минулим тижнем, до 11,1 млрд куб. футів/добу.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані зросли на 1,3% (0,1 млрд куб. футів/добу), до 7,8 млрд куб. футів/добу, тоді як постачання на термінали південного Техасу скоротилися на 27,9% (0,9 млрд куб. футів/добу), до 2,2 млрд куб. футів/добу.

Крім того, постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки дещо знизилися (менш як 0,1 млрд куб. футів/добу), до 1,1 млрд куб. футів/добу, повідомляє агентство.

Агентство зазначило, що Freeport LNG на південь від Х'юстона відновив роботу цього тижня, перезапустивши перший поїзд.

За даними Gulf South Pipeline Company, з 16 липня постачання сировинного газу на об’єкт становили в середньому менш як 0,2 млрд куб. фут./день.

Об’єкт був в автономному режимі з 7 липня, за день до того, як ураган «Берил» обрушився на сушу в 40 милях на південний захід від термінала.

Freeport LNG, оператор заводу скраплення з трьома лініями потужністю 15 млн тонн на рік у Техасі, повідомив LNG Prime 15 липня, що планує відновити перший потяг цього тижня після того, як повітряні охолоджувачі вентилятора термінала було пошкоджено під час урагану. 

Freeport LNG планує відновити рух інших двох поїздів «незабаром після цього».

Крім того, оператор СПГ-термінала заявив, що рівень виробництва після перезапуску буде «зниженим протягом певного періоду часу», оскільки Freeport LNG продовжує ремонт під час експлуатації об’єкта.

Протягом минулого тижня завод Cheniere Sabine Pass відправив сім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті – чотири.

Термінал СПГ Cameron компанії Sempra Infrastructure й об’єкт Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG відправили по три вантажі.

Крім того, протягом звітного тижня термінал Cove Point відправив два вантажі, а об’єкт на острові Ельба – один.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти