У початок

Щотижневий експорт СПГ США зріс до 27 вантажів

Експорт скрапленого природного газу (СПГ) США зріс за тиждень, що закінчився 5 липня, оскільки компанія Cheniere завершила планове технічне обслуговування на своєму об’єкті Sabine Pass, повідомляє EIA.

У своєму щотижневому звіті про природний газ EIA стверджує, що 27 суден СПГ вирушили з заводів США в період з 29 червня по 5 липня, що на шість суден більше, ніж тижнем раніше.

Агентство повідомило, що загальна місткість цих СПГ-суден становить 100 млрд куб. футів. 

Крім того, за даними S&P Global Commodity Insights, загальні середньотижневі постачання природного газу до експортних терміналів СПГ США зросли на 11,7% (1,3 млрд куб. футів на день) за тиждень — до середнього рівня 12,8 млрд куб. футів на день цього звітного тижня.

Постачання природного газу на термінали у Південній Луїзіані зросли на 24% (1,5 млрд куб. футів/добу) — до 7,6 млрд куб.

Агентство повідомило, що постачання природного газу в Sabine Pass стабільно зросли з 2,2 млрд куб. футів/добу 22 червня до 4,4 млрд куб. футів/добу цієї середи.

Постачання на термінали в Південному Техасі знизилися на 2,6% (0,1 млрд куб. футів/день) — до 4 млрд. футів/день за тиждень, тоді як постачання на термінали поза межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися і тримаються на рівні 1,2 млрд. футів/день, йдеться в повідомленні.

Завод Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод Corpus Christi надіслав шість партій протягом минулого тижня.

Термінал СПГ Freeport відправив чотири вантажі, а термінал СПГ Cameron компанії Sempra і Calcasieu Pass компанії Venture Global відправили по три вантажі, повідомляє EIA з посиланням на дані Bloomberg Finance про доставку.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти