У початок

Щотижневий експорт СПГ США зріс до 23 вантажів

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США зріс за тиждень, що закінчився 30 серпня, порівняно з тижнем раніше, повідомляє LNG Prime.

У своєму щотижневому газовому звіті агентство повідомило, що 23 СПГ-вантажівки відправилися з заводів США в період з 24 по 30 серпня, що на три вантажі більше, ніж тижнем раніше.

Крім того, загальна місткість цих суден СПГ становить 86 млрд кубічних футів, повідомляє EIA з посиланням на дані про доставку, надані Bloomberg Finance.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 2,6% (0,3 млрд куб. футів на день) за тиждень і становили в середньому 12,1 млрд кубічних футів на день.

Постачання природного газу на термінали у Південному Техасі зросли на 3,2% (0,1 млрд куб. футів/добу), до 3,9 млрд куб..

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки скоротилися на 2%, до 1 млрд куб..

Завод Cheniere Sabine Pass відправив сім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав чотири партії протягом минулого тижня.

Термінал Freeport LNG відвантажив п’ять вантажів, термінал Cameron LNG компанії Sempra відвантажив чотири вантажі, а Calcasieu Pass компанії Venture Global – два вантажі.

Також за звітний тиждень СПГ-термінал Cove Point відправив один вантаж, повідомили в агентстві.

Термінал острова Ельба не відправляв вантажів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти