У початок

Щотижневий експорт СПГ США знизився

Експорт скрапленого природного газу (СПГ) із США впав за тиждень, що завершився 20 березня, порівняно з попереднім тижнем, в основному через менші обсяги, відправлені з терміналу СПГ у Фріпорті в Техасі.

У своєму щотижневому звіті Управління енергетичної інформації США повідомило, що з 14 по 20 березня заводи в США відправили 21 СПГ-газовоз, що на п'ять партій менше, ніж тижнем раніше.

Посилаючись на дані про доставку, надані Bloomberg Finance, агентство повідомило, що загальна місткість цих суден СПГ становить 78 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США знизилися на 2,8% (0,4 млрд куб. футів/добу) за тиждень і становили в середньому 12,9 млрд кубічних футів/добу.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані скоротилися на 2% (0,2 млрд кубічних футів на день), до 8,8 млрд кубічних футів на день, тоді як постачання природного газу на термінали в Техасі знизилися на 6,8% (0,2 млрд кубічних футів на день), до 2,9 млрд кубічних футів на день.

Freeport LNG працює на зниженому рівні з середини січня після зимового шторму і передбачає роботу лише з одним потягом скраплення до травня, зазначає агентство.

Оператор СПГ-терміналу повідомив LNG Prime у середу, що його третій склад наразі працює й виробляє СПГ, тоді як «установка скраплення лінії 2 зараз не працює, і нашу установку скраплення лінії 1 буде неминуче зупинено».

Постачання природного газу на терміналів за межами узбережжя Мексиканської затоки залишилися без змін і становили 1,2 млрд футів на день, повідомляє агентство.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав чотири партії протягом минулого тижня.

СПГ-термінал Cameron компанії Sempra Infrastructure також спрямував чотири вантажі протягом цього періоду, а термінал LNG Calcasieu Pass і термінал Cove Point компанії Venture Global відправили по два вантажі.

СПГ-термінал Freeport відправив лише один вантаж, а термінал на острові Ельба не відправляв вантажів протягом звітного тижня.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти