У початок

Щотижневий експорт СПГ США досягає 28 вантажів

Заводи зі скраплення в США відвантажили 28 вантажів скрапленого природного газу (СПГ) за тиждень, що закінчився 13 грудня, тоді як постачання природного газу на ці термінали зросли на 3,9% порівняно з тижнем раніше, повідомляє LNG Prime.

У своєму щотижневому звіті EIA, посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, повідомила, що загальна місткість цих 28 суден становить 105 млрд куб. футів.

Попереднього тижня, з 30 листопада по 6 грудня, 29 суден місткістю 105 млрд куб. футів покинули заводи США.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США протягом 7-13 грудня зросли на 0,5 млрд куб. футів.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані зросли на 7,5% (0,6 млрд куб. футів/добу) – до 9,2 млрд куб. футів.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися на рівні 1,2 млрд куб. фут./добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив дев’ять вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті – чотири партії протягом звітного періоду.

Термінал LNG Freeport, термінал Cameron LNG компанії Sempra Infrastructure і Calcasieu Pass компанії Venture Global відправили по чотири вантажі протягом минулого тижня.

Також СПГ-термінал Cove Point відправив два вантажі, а СПГ-завод Elba Island – один вантаж.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти