У початок

Schlumberger змінила назву на SLB

Американська Schlumberger, найбільша у світі сервісна компанія у галузі видобутку нафти й газу, оголосила про зміну назви на SLB, повідомляє компанія у прес-релізі.

«Компанія Schlumberger сьогодні оголосила про свою нову назву – SLB, що підкреслює бачення компанією майбутнього декарбонізації енергетики і підтверджує її перетворення з найбільшої у світі нафтосервісної компанії в глобальну технологічну компанію, орієнтовану на інновації в енергетиці для збалансованого розвитку планети», – підкреслили представники компанії.

У прес-службі уточнили, що відсьогодні Schlumberger і майже всі його дочірні бренди стануть єдиним цілим під новим брендом SLB, який є оновленою візуальною ідентичністю, включаючи новий логотип компанії.

Компанія SLB (колишня Schlumberger) – провідний світовий постачальник технологій для комплексної оцінки пласта, будівництва свердловин, управління видобутком і переробки вуглеводнів. Працює більш ніж у 100 країнах. Штаб-квартири компанії розташовано в Парижі, Х'юстоні, Лондоні й Гаазі. Чистий прибуток компанії подвоївся у річному вираженні за результатами перших трьох кварталів року до 2,4 млрд доларів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти