У початок

ЄС хоче збільшити імпорт скрапленого газу з Нігерії

Європейський Союз зацікавлений у збільшенні постачання скрапленого природного газу з Нігерії до Європи. Про це заявила посол ЄС у Нігерії Самуела Ізопі під час зустрічі з менеджментом Nigerian National Petroleum Company Ltd. (NNPC), повідомляє «Бізнес.Цензор».

Ізопі зазначила, що через поточну геополітичну ситуацію в Європі в регіоні зросла зацікавленість у посиленні співпраці з Нігерією, зокрема у питанні потенційного збільшення постачання енергоресурсів.

«Нігерія – четвертий найбільший постачальник газу в Європу. Принаймні 40% експорту СПГ з Нігерії припадає на Європу. Ми не лише великі клієнти, ми також основні партнери країни в нафтогазовому секторі, тому що в Нігерії також працюють європейські компанії», – зазначила Ізопі, слова якої передаються у прес-релізі NNPC.

Головний виконавчий директор NNPC Маллам Меле Кьярі запевнив, що компанія продовжить зміцнювати історичні зв'язки з європейськими компаніями, які працюють у Нігерії, особливо в питанні збільшення постачань газу на світовий ринок. 

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти