У початок

Роботу Миколаївської перевалки дестабілізовано

Також є російською мовою

В Інгульському районі Миколаєва 25 грудня група невідомих чоловіків захопила приватне підприємство на території нафтобази. Про це йдеться у повідомленні прес-служби регіонального управління Нацполіції.

Зазначено, що інцидент стався у п'ятницю. Втім, за інформацією enkorr, конфлікт тривав і на вихідних.

Попередньо правоохоронці з'ясували, що вимоги сторін носять цивільно-правовий характер, і поліція з'ясовує всі обставини події.

Джерело на рику повідомило enkorr, що суперечка відбувається навколо майна нафтобази і не має ніякого відношення до власників ресурсу. Тим часом, за інформацією enkorr, відвантаження з нафтобази було призупинено в четвер, але сьогодні відновилося.

За даними місцевого видання «Преступности.НЕТ», конфлікт відбувається на нафтоперевалочному комплексі «Глобал-Інвест», оператором якого виступає компанія «Ойл Трансшипмент».

Згідно з даними OpenData, 21 грудня у підприємства вчергове змінився власник. Новими власниками стали компанія «Макском Девелопмент ЛТД» і Станіслав Ковальський. До цього, з травня 2019 року, підприємством володіли Айказ Овасафян і компанія «Елліс Трейд Енд Фаненс», зареєстрована на Британських Віргінських островах. Замість Людмили Батаріної директором став Юрій Козін.

Також змінилась і юридична адреса підприємства. Тепер ПП зареєстровано в Києві на бульварі Лесі Українки, 34. До цього адреса була така: Миколаївська область, Миколаївський район, село Трихати, вулиця Валі Степанової, 57.

Нагадаємо, основними операторами перевалки у Миколаєві є компанія «Фідея» (входить в орбіту «Трейд Коммодіті») і «Алпен Трейд», створена трейдерами Coral Energy. За даними «Консалтингової групи «А-95», за 11 місяців 2020 року через Миколаївську перевалку імпортовано 233 тис. т дизельного пального і 33 тис. т авіагасу.

Enkorr і далі стежить за ситуацією.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти