У початок

Печерський райсуд арештував низку АГЗП в Одесі

Печерський районний суд міста Києва наклав арешт на автогазозаправні пункти «Єгаз» в Одесі. Про це свідчить ухвала суду від 16 жовтня, текст якої є у розпорядженні enkorr.

Згідо з документом, арешт було накладено на майно, зареєстроване за товариством з обмеженою відповідальністю «Добро», а саме:

  • АГЗП за адресою: м. Одеса, вулиця Братів Поджіо, буд. 13,
  • АГЗП за адресою: м. Одеса, Високий провулок, буд. 26,
  • АГЗП за адресою: м. Одеса, просп. Небесної Сотні, 4/6,
  • Будівлі автозаправної станції за адресою: м. Одеса, пр. Добровольського, буд. 6А.

Окрім цього, також була арештована майстерня дрібного ремонту автомобілів за адресою Одеська область, Одеський район, смт Чорноморське, вул. Гвардійська, будинок 50/2.

«Заборона його (майно — ek) відчужувати, знищувати, користуватися, перетворювати як власникам, так іншим третім особам, що заявлять право вимоги на нього, а також вчиняти будь-які нотаріальні, реєстраційні й виконавчі дії щодо цього майна з боку уповноважених на це службових та інших посадових осіб», — йдеться в ухвалі.

У матеріалах справи зазначається, що арешт було накладено на клопотання прокурора відділу Офісу генерального прокурора Бережника В.В. у рамках кримінального провадження про незаконне заволодіння цими об’єктами.  АГЗП, на думку прокурора, є речовими доказами у справі.

У компанії, яка оперує вказаними об’єктами, від коментарів відмовилися.

За інформацією enkorr, наразі всі зазначені в ухвалі АГЗП продовжують працювати. Також відомо, що найближчим часом буде розглянуто апеляцію ТОВ «Добро».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти