У початок

Оператор ГТС України відновлює газопостачання на Київщині

Оператор ГТС України (ОГТСУ) у співпраці з місцевим оператором газорозподільних мереж, енергетиками й українськими військовими відновлюють роботу газових мереж на звільнених від окупантів територіях Київської області. Про це йдеться на офіційному сайті ОГТСУ.

Так, учора, 11 квітня, «співробітники Боярського ЛВУМГ повернули в роботу дві газорозподільні станції, що забезпечують газом понад 10 тис. жителів смт Ворзель і с. Семиполки. А за минулий тиждень співробітники ОГТСУ відновили транспортування газу для жителів Макарова, Великої Димерки й Димера», йдеться у повідомленні.

Швидкість запуску ГРС залежить від готовності мереж облгазу, які було сильно пошкоджено через бойові дії на Київщині. Відновлювальні роботи на території області тривають.

Наразі загальна кількість ГРС, зупинених через військові дії, – 44 з 1 395, повідомляють у компанії. Найпоширенішою причиною відключення ГРС залишаються пошкодження газорозподільних мереж обл- і міськгазів у населених пунктах. Майже дві третини з відключених ГРС ОГТСУ знаходяться на території Донецької й Луганської областей України.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти