У початок

OMV Petrom завершує проєкт із заміни коксового барабана на НПЗ Petrobrazi

Компанія OMV Petrom SA встановила нові коксові барабани, щоб забезпечити довгострокову модернізацію можливостей коксування на своєму нафтопереробному заводі Petrobrazi потужністю 4,5 млн тонн на рік на південному сході Румунії, поблизу міста Плоєшті.

Як повідомляє Oil&Gas Journal із посиланням на оператора, завершений станом на 23 серпня проєкт передбачав установку чотирьох коксових барабанів для заміни існуючого барабанного обладнання на НПЗ. 

Вироблені в Румунії нові барабани завширшки 6 м і заввишки 30 м, кожен з яких важить майже 200 тонн, розроблено для роботи на повну потужність в умовах високої температури принаймні протягом наступних 20 років для перетворення важких вуглеводневих компонентів у більш цінні нафтопродукти, повідомили в OMV Petrom.

Зі слів Раду Кепрау, члена виконавчої ради OMV Petrom, відповідального за переробний бізнес оператора, заміна коксових барабанів також підвищить ефективність і безпеку роботи нафтопереробного заводу Petrobrazi, щоб він міг постійно постачати високоякісне паливо на румунський і регіональний ринки.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти