У початок

«Око за око»: зібрано перші 100 млн грн на розвідкомплекси Shark

У рамках ініціативи «Око за око» закумульовано перших 100 мільйонів гривень на придбання сучасних розвідувальних комплексів Shark для Збройних сил України. Про це йдеться у повідомлені прес-служби мережі.

Зазначається, що ця спільна ініціатива мережі ОККО і фонду «Повернись живим» стартувала 1 листопада. Вона передбачає, що з вартості кожного літра пального PULLS 95/DIESEL, проданого на заправках, 1 гривня перераховується на закупівлю Sharks. 

«Вдячні нашій потужній водійській спільноті, яка активно долучилися до ініціативи. Маємо вже фактично 8 комплексів для ЗСУ, наша мета до кінця року — накопичити кошти на 10 «Шарків». Це майже половина, та є над чим ще працювати, адже попереду ще 15. Тож не збавляємо темпів – конвертуємо «Пульс» у пульс помсти, – коментує СЕО ОККО Василь Даниляк. – Ми вирішили зробити і свій додатковий вклад у проєкт і перерахувати на «Шарки» ще 5 мільйонів гривень».

Shark – це новітня розробка від української компанії «Укрспецсистемс» із партнерами, яка має низку технологічних переваг перед аналогами, здатна ефективно коригувати вогонь артилерії, зокрема й систем залпового вогню HIMARS, і виконувати ще низку бойових завдань.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення мережа ОККО уже спрямувала понад 200 мільйонів гривень на допомогу військовим, волонтерам і регіонам, що потерпіли від воєнних дій. Компанія безкоштовно годує захисників України на своїх АЗК поблизу гарячих точок, взяла участь у відбудові Київської й Чернігівської областей, закупила реанімобілі та авто для спецпідрозділу тощо.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти