У початок

«Око за око»: зібрано гроші на два Sharks із 25-ти

Наразі у рамках ініціативи зі збирання коштів на розвідувальні безпілотники Shark накопичено понад 26 млн грн, яких вистачить на придбання двох таких комплексів. Інформація про це з’явилася на вкладці ініціативи на сайті мережі АЗК ОККО.

Як повідомляв enkorr, спільна ініціатива ОККО і фонду «Повернись живим» зі збирання коштів на розвідувальні безпілотники Shark стартувала з 1 листопада, і щоб зібрати на перший Shark, знадобився тиждень.

Саме відтоді мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL на новітні розвідкомплекси. Додаткові кошти на їх придбання можна також перерахувати на вкладці ініціативи, де вказано спеціальний рахунок.

На сьогодні вже зібрано 26,9 млн грн, яких вистачить, щоб придбати два безпілотних розвідувальних комплекси. 

Загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн.

Водночас організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться. Загалом спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 безпілотників Shark, які працюють в умовах РЕБ і мають камери з функцією автоматичного трекінгу, 25 прохідних авто, спеціально обладнаних під пункти управління польотами, і 25 пускових установок.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти