У початок

«Око за око»: за три дні зібрали кошти на 5-ий Shark

Станом на сьогодні вже накопичено кошти на 5 розвідувальних безпілотних комплексів Sharks, причому щоб зібрати на п’ятий, знадобилося всього три дні. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК ОККО, яка є одним з ініціаторів збору коштів.

Як відомо, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і БФ «Повернись живим» зі збирання коштів на розвідувальні безпілотники Shark стартувала з початком листопада. За тиждень було зібрано гроші на перший комплекс, на початок зими – накопичено на чотири, а станом на сьогодні, 9 грудня, вже є кошти на 5 безпілотників Shark – наразі вже зібрано 74,1 млн грн.

З інформацією про це кожен може ознайомитися самостійно – на вкладці ініціативи збору, яка функціонує на сайті мережі АЗК ОККО.

Як писав enkorr раніше, у найближчих планах компанії – ближче до нового року придбати першу партію безпілотників.   

Нагадаємо, на розвідкомплекси мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

Як повідомлялося, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти