У початок

«Око за око»: ОККО зібрала кошти на 19 Sharks

З листопада минулого року мережа АЗК ОККО акумулювала понад 247,4 млн грн, яких вистачить на придбання 19 розвідувальних безпілотних комплексів Shark. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Потрібних 247 млн грн уже зібрали у рамках ініціативи мережі АЗК ОККО і благодійного фонду «Повернись живим», яка стартувала торік 1 листопада.

«19-й «Шарк» прибув до зграї, – зазначає прес-служба компанії. – А це означає, що без одного вже 20-ка. Що тут сказати… акули вже дуже хочуть на полювання».

Швидкість, із якою накопичуються гроші на безпілотні розвідувальні комплекси, свідчить про те, що підтримка ініціативи серед водіїв тільки збільшується.

«Тож продовжуємо заправляти автівки Pulls'ом помсти, сканувати qr-код на стаканчиках і дарувати усім близьким фірмовий мерч. Худі й шкарпетоси є на АЗК. Або ж можеш забрати шкарпетки на сайті чи у фірмових крамничках Dodo Socks. Від нас із «Повернись живим» – подяка за підтримку й амбасадорство», – додають у компанії.

Нагадаємо, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і фонду «Повернись живим», яка має на меті зібрати гроші на 25 новітніх безпілотників, стартувала у листопаді 2022 року. За тиждень накопичили гроші на перший комплекс, під Новий рік – уже на 10 новітніх БПЛА. На сьогодні ж, як видно з інформації на сайті мережі, уже є 247 325 968 грн – і ця цифра постійно збільшується.

Як повідомляв enkorr раніше, вартість одного розвідкомплексу – 13 млн грн. На новітні БПЛА мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

Як ми вже повідомляли, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти