У початок

ОККО передала армії ще три Sharks (фото)

Ще 3 розвідкомплекси Shark у межах проєкту «Око за око» передано аеророзвідникам. Про це йдеться у прес-релізі компанії.

«Мережа ОККО і фонд «Повернись живим» передали ще 3 розвідкомплекси Shark військовим», – повідомляє прес-служба ОККО.  

Як писав еnkorr раніше, розвідувальні комплекси Shark було придбано в межах спільної ініціативи мережі АЗК ОККО і БФ «Повернись живим» «Око за око», у рамках якої з кожного літра пального Pulls, проданого на заправках ОККО, 1 грн перераховувалось на потреби ЗСУ.

Як зазначають у компанії, цього разу комплекси отримали 54, 131 й 132 окремі розвідувальні батальйони. Так, станом на сьогодні на передовій уже працює 22 розвідкомплекси із запланованих 25-ти. Ще 3 вже готуються до передачі. 

Нагадаємо, що до кожного розвідкомплексу входить два БпЛА з камерою, яка дає змогу здійснювати адаптивний трекінг цілі навіть при швидкості об’єкта у 100 км/год, обладнане наземною станцією управління прохідне авто й пускова установка.

Крім того, в рамках ініціативи закуплено 25 додаткових бортів для швидкої заміни втрат на передовій.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти