У початок

ОККО передає для Херсонщини пального на 10 млн гривень

Для ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС мережа ОККО передає Херсонщині пальне на 10 млн грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначається у повідомленні мережа автозаправних комплексів ОККО долучається до допомоги постраждалим від підриву рашистами Каховської ГЕС і передає для нагальних потреб Херсонської області пального на 10 млн грн.

Окрім цього, уточнюють у компанії, найближчим часом усі запити від громадських організацій і благодійних фондів, які займаються евакуацією й допомогою населенню, постраждалому від затоплення, будуть розглядатися першочергово.

Залишити заявку на пальне волонтери можуть на сайті okko.ua з приміткою «для Херсонщини».

Як писав раніше enkorr, WOG збирає кошти на придбання чотирьох рятувальних всюдиходів для армії.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти