У початок

ОККО облаштувала мобільну лабораторію для контролю якості пального

Мережа АЗК ОККО профінансувала створення нової мобільної лабораторії, яка перевіряє якість не тільки бензинів і ДП, а й скрапленого газу. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Компанія інвестувала близько 8 млн грн в облаштування нової універсальної мобільної лабораторії, яка тепер здатна оперативно перевіряти фізико-хімічні й експлуатаційні характеристики не тільки бензинів і дизельного пального, а й скрапленого газу (LPG)», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, лабораторію укомплектовано сучасним обладнанням для перевірки якості нафтопродуктів, що відповідає усім вимогам національних стандартів України. Зокрема, на борту працює хроматограф для аналізу компонентного складу LPG й апарат для визначення вмісту вільної води у LPG.

Також у комплекті лабораторії є оновлена версія автоматичного аналізатора бензинів і ДП, який здатний перевірити до 20 показників бензинів і до 10 показників ДП за лічені хвилини, аналізатори вмісту сірки у нафтопродуктах, температури спалаху в закритому тиглі, граничної температури фільтрованості тощо.

Як відомо, станом на сьогодні у мережі діє загалом 17 лабораторій контролю якості пального. Чотири з них – мобільні, вони регулярно здійснюють додаткові перевірки пального безпосередньо на АЗК ОККО, не рідше ніж раз на місяць на кожній із заправок.   

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти