У початок

Одеса прийняла перший LPG-танкер у серпні

Також є російською мовою

Танкер-газовоз Belgravia 5 серпня наприкінці дня було прийнято на розвантаження в порту Одеси на термінал «Укрлоудсістем» з близько 4 тис. т скрапленого газу. Про це свідчать дані сервісу Marine Traffic.

Згідно з даними навігаційного сервісу, судно було завантажено в порту «Тамань» (Росія). За даними enkorr, імпортером ресурсу виступає «Укртатнафта».

Крім того, джерела видання відзначають, що протягом найближчих 10 днів «Укртатнафта» в Одесі прийме ще один танкер з таким же обсягом СВГ.

Нагадаємо, останню морську партію на адресу «Укртатнатфи» було постачено ​​10 липня LPG-танкером Belgravia з близько 4 тис. т СВГ.

За даними Консалтингової групи «А-95», розмитнені обсяги СВГ, які було постачено морським транспортом у липні, склали 13 тис. т.

Довідка enkorr

Термінал «Укрлоудсістем» – найбільший термінал з прийому СВГ в Україні. Обсяг резервуарного парку станом на початок 2019 р. становив 6 тис. куб. м. За даними трейдерів, у 2019-2020 рр. «Приват» почав роботи з розширення парку місткості до 12 тис. т. Термінал входить до складу одеського нафтоперевалочного комплексу групи «Приват».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти