У початок

НПЗ у російському туапсе було атаковано дронами СБУ – ЗМІ

Нафтопереробний завод (НПЗ) у російському місті туапсе, що в краснодарському краї, було атаковано безпілотними літальними апаратами Служби безпеки України.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» із посиланням на джерела.

«Нафтопереробний завод у російському туапсе став черговою метою СБУ. Безпілотники Служби безпеки атакували цей важливий для ворога об'єкт. Після двох потужних вибухів сьогодні вночі там почалася масштабна пожежа. Ушкодження отримала установка первинної обробки нафтопродуктів, а саме – вакуумна й атмосферна колони», – зазначив співрозмовник агентства.

Зі слів джерела, СБУ «б'є вглиб росії і продовжує атаки на об'єкти, які не тільки мають важливе значення для економіки росії, а й забезпечують пальним ворожі війська».

Влада краснодарського краю рф напередодні увечері спочатку повідомила про «загоряння» на території нафтобази, що розташована в місті туапсе. Згодом голова туапсинського району сєргєй бойко визнав, що йдеться про масштабну пожежу на НПЗ, попросивши мешканців не викладати у мережу відео.

Уже сьогодні влада краснодарського краю повідомила, що пожежники ліквідували «загоряння» на заводі ТОВ «РН-туапсинський НПЗ». За офіційними даними, горіла вакуумна установка, причин пожежі екстрені служби не повідомляють, пише «Коммерсант».

Однак на масштаб пожежі вказує те, що у її гасінні брали участь 99 осіб і 31 одиниця техніки.

Крім того, через «ситуацію» у туапсе минулої ночі закривали повітряний простір над Сочі. Чотири рейси з москви, саранська, пензи й Стамбула переспрямували в аеропорт мінеральних вод у ставропольському краї.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти