У початок

Новий Citroën C-Elysée від WOG знайшов свого власника

Мережа АЗК WOG спільно з партнером ТОВ «Пежо Сітроен Україна» підбили підсумки акції для водіїв таксі «Драйвові подарунки» – головний приз від WOG і «Пежо Сітроен» знайшов свого власника. Про це enkorr  повідомили у прес-службі мережі АЗК.

Як зазначили у компанії, основне заохочення акції – Citroën C-Elysée – отримав драйвер TAXI838 Павло Покуль. 13 грудня організатори вручили йому ключі від новенького авто. Загалом до акції долучилися близько 3,5 тис. водіїв таксі.

«Участь в акції міг узяти будь-який водій служб таксі TAXI838, Shark Taxi, Autok, Novaya. Для цього потрібно було заправити автомобіль на будь-якому АЗК WOG у період із 20 грудня минулого року по 28 лютого цього року, отримати спеціальний промокод і зареєструвати його на сайті акції», – повідомляють у WOG.

Акцію перервала повномасштабна війна, тому розіграш автомобіля зміг відбутися тільки 16 листопада у прямому ефірі на офіційній сторінці АЗК WOG в іnstagram серед учасників, які зареєстрували промокоди.

Зі слів директора з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадія Карлінського, хоч акцію й не було завершено, її організатори доклали максимум зусиль, щоб виконати свої зобов’язання перед тими драйверами, які встигли долучитися і зареєструвати промокоди. «Для нас у WOG підтримка дрібних підприємців, якими є водії таксі, вкрай важлива, оскільки вони, як і кожен бізнес, – фундамент країни на шляху до перемоги», – підкреслив він.   

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти