У початок

«Нафтогаз Ойл Трейдінг» шукає нафтобази

Також є російською мовою

Компанія «Нафтогаз Ойл Трейдинг» оголосила прийом комерційних пропозицій на закупівлю послуг із перевалки нафтопродуктів, йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

«Трейдингова компанія групи «Нафтогаз» – ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» запрошує до співпраці операторів нафтобаз для закупівлі послуг із перевалки нафтопродуктів на об'єктах операторів нафтобаз», – ідеться в повідомленні компанії.

Кінцевий термін збору пропозицій – до 15:00 12 березня 2021 року включно. Форму для подачі заявок можна скачати на сайті компанії.

Як розповів enkorr директор із комерційних питань дивізіону «Нафтогаз Нафта» Сергій Федоренко, компанію передусім цікавлять базиси в центрі й на північному заході країни.

«Торік ми тестували продажі з нафтобази в Бродах (Львівська область), цього року також продовжимо там роботу, але шукаємо й нові базиси», – зазначив він.

За словами топ-менеджера, йдеться про перевалку 10 тис. т дизельного пального і скрапленого газу щомісяця.

Довідка enkorr

«Нафтогаз Ойл Трейдинг» було створено в жовтні 2019 року для трейдингу імпортними нафтопродуктами і ресурсом, виробленим Шебелинським заводом. У 2020 році компанія підписала договір з «БНК-Україна» на постачання нафтопродуктів виробництва білоруських НПЗ загальним обсягом 120 тис. тонн. Контракти на поточний рік передбачають постачання такого ж обсягу білоруського ресурсу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти