У початок

На українських АЗС почав з’являтися високооктан

В окремих мережах АЗС у продажу почав з’являтися високооктановий бензин марки А-98. Про це повідомляють користувачі у соцмережах.

Так, минулого тижня А-98+ помітили на АЗС мережі Grand-Petrol. Як сказали enkorr у компанії, вони «відкрили продаж бензину і дизельного пального з обмеженням в 20 л і забороною заправляти у каністри».

«Ринок ще відчуває голод, тож і ДП, й 95-ий бензин розпродали майже повністю, А-98+ є, але попит на нього теж є, тож його залишилося небагато, тому ми поки прийняли рішення відпускати пальне тільки для корпоративних клієнтів і корпорації «Укравто» за списками», – зазначив співрозмовник enkorr у компанії.  

Ціна на А-98+ в Grand-Petrol, як видно з інформації на сайті компанії, – 79,99 грн/л.

На окремих АЗК мережі Socar теж можна побачити Nano 98, який продають за 53 грн/л, причому відпускають не більше 30 л за раз. Як зазначили у компанії, наразі допродують залишки цього пального, яке було постачено з литовського заводу ORLEN.

«На цьому з 98-им бензином наразі все, потрібно наситити ринок 95-им, а потім уже думати про розширення асортименту», – розповіли в прес-службі мережі.

Поглядають у бік торгівлі 98-им бензином і в мережі «Катрал», кажучи, що клієнти є, тож накопичуватися він не буде. Проте у компанії зазначають, що поки пропрацьовують варіанти, звідки його везти і як налагодити логістику.

«Ми дуже хочемо, але поки не розуміємо звідки, з Литви – далеко везти, та саме цей варіант ми поки бачимо як єдино можливий, але туди потрібно їхати домовлятися», – підсумовують у мережі.

Згідно з даними Консалтингової групи «А-95», українські оператори з початку літа імпортували в Україну 47 т бензину марки А-98.

Нагадаємо, до повномасштабної війни росії проти України високооктанові бензини марок А-98 і А-100 реалізувалися у таких мережах як WOG, KLO, UPG, «Автотранс», «Авіас» та ін..

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти