У початок

На ОККО відкрився вже третій корнер «АЛЛО Express»

На АЗК ОККО у Львові відкрився новий пункт видачі мережі магазинів «АЛЛО». Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

«На АЗК ОККО у Львові, що на вул. Личаківській 152-б, відкрився новий пункт видачі мережі магазинів «АЛЛО». Він став уже третім на ОККО – тут можна отримати й зробити замовлення, зроблені на сайті або в додатку «АЛЛО», придбати автотовари, навушники, картки пам’яті, павербанки тощо», – йдеться у прес-релізі компанії.

Як зазначається, перші два корнери «АЛЛО Express» торік відкрились на АЗК ОККО на Київщині – у Софіївській Борщагівці й по вул. Міська. Доставка замовлень до пункту видачі здійснюється безкоштовно.

Нагадаємо, мережа «АЛЛО» – партнер програми лояльності Fishka, тож клієнти можуть використати накопичені бали Fishback при оплаті онлайн-замовлення на сайті allo.ua чи в мобільному застосунку «АЛЛО».

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти