У початок

На одній із АЗС Закарпаття згоріла автоцистрена (фото)

Закарпатські рятувальники ліквідували пожежу на території АЗС, яка виникла під час зливу пального з цистерни у резервуар. Про це повідомляється на сайті ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

Учора, «11 червня, о 12:23 до Служби порятунку надійшло одразу декілька викликів про пожежу в смт Чинадійово Мукачівського району. Надзвичайна подія трапилася на території місцевої АЗС. За попередніми даними, займання виникло під час зливу бензину з автоцистерни у резервуар заправної станції», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають рятувальники, на місці події працювало 5 спеціалізованих автомобілів і 28 чоловік особового складу. О 12:46 пожежу було локалізовано й менш ніж за 20 хвилин ліквідовано. 43-річний водій автоцистерни отримав термічні опіки тіла близько 30%, його забрала «Екстрена медична допомога» до приїзду рятувальників.

Будівлю АЗС і вантажний автомобіль Iveco від знищення пожежею вдалося врятувати. Вогонь знищив автоцистерну й 2 мотопомпи. Також пошкоджено два резервуари зберігання палива й легковий автомобіль Renault Megan.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Як писав enkorr раніше, на Полтавщині горіла АЗС. Видання також повідомляло, що на Тернопільщині перекинувся бензовоз із 30 т дизпального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти