У початок

На КLO з’явилися котлета по-київськи і деруни, на BVS — фірмова шаурма (оновлено)

Меню на АЗК мережі KLO поповнилося котлетою по-київськи й дерунами, мережі BVS – шаурмою з куркою. Про це компанії повідомили на своїх сторінках у Facebook.

Як повідомляється, курячу котлету по-київськи на KLO готують за класичним рецептом і подають з картоплею.

У мережі уточнили, що котлета по-київськи представлена майже на всіх АЗК, окрім розташованих за цими адресами:

  • м. Біла Церква, бульв. М.Грушевського, 15;
  • м. Біла Церква вул. Київська, 84-а;
  • м. Березань, вул. Маяковського, 10;
  • м. Борислав вул. Трускавецька 90-г;
  • м. Київ, вул. Богатирська, 2;
  • м. Київ, вул. Василенка, 3;
  • м. Київ, вул. Виговського Івана 13-А;
  • м. Київ, вул. Заболотного, 15-Д;
  • м. Київ, Дніпровська набережна, 17;
  • м. Яготин, вул. Незалежності, 162.

Деруни готуються зі свіжої картоплі за домашнім рецептом і подаються зі сметаною.

На АЗК BVS відтепер пропонують фірмову шаурму з куркою. «Хрумкий лаваш, соковите м’ясо, свіжі овочі й соус — усе, що потрібно для ідеального перекусу», — йдеться у повідомленні.

Як писав enkorr раніше, мережа UPG оновила своє сезонне меню, зробивши акцент на баварському м’ясному делікатесі Leberkäse (леберкезе).

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти