У початок

Митники затримали чергову LPG-цистерну з сигаретами

Чернівецькі митники знайшли у газовій автоцистерні цигарки майже на 12 млн грн. Про це повідомляється на сайті Державної митної служби України.

«9 лютого за допомогою скануючої системи працівники Чернівецької митниці виявили сторонні вкладення у «порожній» газовій автоцистерні, яка планувала виїхати з України в Румунію через пункт пропуску «Красноїльськ–Вікову-де-Сус», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ДМС, загальна сума тютюнових виробів, які митники вилучили з цистерни, становить 11 млн 975 тис. грн.

Водій транспортного засобу переміщував з приховуванням від митного контролю 167 500 пачок сигарет марок «Марбле» і «Мальборо».

За цим фактом працівники митниці склали протокол про порушення митних правил за ознаками ч. 1 ст. 483 МК України.

Нагадаємо, це вже другий за останні кілька днів випадок незаконного переміщення тютюнових виробів у «порожніх» автоцистернах в зоні діяльності Чернівецької митниці – напередодні з цистерни вилучили 65 тис. пачок сигарет на 4,55 млн грн.

Як повідомляв enkorr раніше, у газовій цистерні через пункт пропуску «Красноїльськ» намагалися провезти контрабандні цигарки на 12 млн грн.

Видання також писало, що на кордоні з Румунією закарпатські митники спільно з прикордонниками демонтували газову цистерну, нашпиговану 215 ящиками сигарет, орієнтовною загальною вартістю понад 5,6 млн грн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти