У початок

Митники попередили про ремонт на ще одному ПП на кордоні з Польщею

У Волинській області розпочали ремонт міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг–Зосін» на ділянці в'їзду в Україну. Про це повідомили у Державній митній службі.

Зазначається, що монтажні роботи вимагають часткового обмеження проїзду транспортними засобами окремими смугами руху, що може призвести до сповільнення трафіку у цьому пункті пропуску.

«Радимо врахувати інформацію під час планування подорожі чи логістики доставлення товару. За проєктом, ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада 2024 року», – наголошують митники.

Через МАПП «Устилуг–Зосін» дозволено рух транспортних засобів масою до 7,5 тонни й пасажирських автобусів – в обох напрямках, а також порожніх транспортних засобів масою понад 7,5 тонни – на виїзд з України (у порядку електронної черги).

Як повідомлялося, 28 серпня Польща розпочала ремонтні роботи в межах пункту пропуску «Шегині» на кордоні з Україною. Завершення робіт очікується у середині жовтня.

У пункті пропуску «Гребенне–Рава-Руська», що на кордоні з Польщею, також можливе ускладнення руху внаслідок ремонтних робіт з боку Польщі. Роботи триватимуть орієнтовно до 12 вересня 2024 року.

Нагадаємо, з 5 серпня Польща закрила на ремонт один із пунктів пропуску – поряд з українським переходом «Ягодин». Роботи триватимуть до середини листопада.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти