У початок

«MAVIC від AMIC 3»: мережа продовжує збір на дрони

Мережа АЗК AMIC ENERGY оголосила про старт ініціативи «MAVIC від AMIC 3.0». Її мета — передача військовослужбовцям 50 дронів DJI MAVIC 3T (Thermal), які дозволяють виявляти ворожий об’єкт у нічний час в умовах обмеженої видимості.

Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

Як зазначили у компанії, ця ініціатива реалізується у співпраці з благодійним фондом Dignitas.

«Ми розуміємо, що ефективне використання сучасних технологій на полі бою може стати вирішальним. Дрони MAVIC 3T з тепловізійними камерами — це обладнання, необхідне для успішного проведення розвідувальних операцій у нічний час за умов обмеженої видимості, тож ми вдячні клієнтам за підтримку, завдяки якій можемо продовжувати допомагати ЗСУ», – каже керуючий директор AMIC ENERGY Гюнтер Маєр.

Як зазначили у компанії, АMIC ENERGY вже профінансувала понад 17 млн грн і передала 200 розвідувальних дронів у більше ніж 110 військових підрозділів Сил безпеки й оборони.

Підтримати проєкт можна, заправившись на будь-якій АЗК AMIC бензином чи дизельним пальним, а 5 грн з кожного чеку клієнта компанія перерахує на закупівлю дронів для ЗСУ.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення станом на 30 червня 2024 року ПІІ «АМІК Україна» інвестувало у допомогу фронту й відновлення зруйнованої ворогом інфраструктури понад 112 млн грн.

Довідка enkorr

AMIC ENERGY — австрійська компанія, власник мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні.

З початку повномасштабного вторгнення компанія українських військових і благодійні організації, які забезпечують фронт необхідним. На цей час на ці потреби передано майже 400 тис. л пального, понад 65 одиниць спеціальних військових пристроїв, апаратний комплекс придушення каналів управління БпЛА ANTIDRON KVSG 6+, автомобілі, військовий одяг, бронежилети, обігрівачі, універсальні мобільні батареї HamaSupreme, забезпечили обладнанням в укриття й медичні заклади Херсонської, Запорізької й Донецької областей тощо.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти