У початок

Marshal вибрав російський бензин

Також є російською мовою

Мережа АЗС Marshal почала імпорт російських бензинів в Україну, повідомили enkorr у «Консалтинговій групі А-95» з посиланням на дані власного дослідження.

Відправник продукції – компанія «Татнафта», за тиждень з 2-го по 8 листопада Marshal оформила імпорт 966 т бензину марки А-92.

Відвантаження здійснювалися залізничним транспортом через прикордонний перехід Соловей-Тополі.

В «А-95» відзначили, що це перше відоме постачання бензинів «Татнафти» в Україну як мінімум з 2016 р.. Навесні 2020 р. компанії ЗНГК і «Євростандарт» оформили імпорт 400 т бензину і 115 т «двійки» з Московського НПЗ компанії «Газпром нафта».

Як повідомляв enkorr, у кінці квітня 2020 р. АЗС Marshal оформила імпорт 2,1 тис. т дизельного пального виробництва заводу «Татнафти».

Основну частину мережі Marshal розташовано в східній частині країни – регіоні природної присутності внутрішніх виробників, Шебелинського ГПЗ і «Укртатнафти», які відзначають складнощі з реалізацією бензинової групи своєї продукції.

Довідка enkorr

ПП «Маршал» (м Чугуїв, Харківська обл.) – один із найбільших роздрібних операторів Харківщини. Управляє 85 АЗС в 11 областях України.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти