У початок

KN стає комерційним менеджером чотирьох німецьких LNG-терміналів

Міжнародний оператор енергетичних терміналів SC Klaipėdos nafta (з 10 січня 2024 року SC KN Energies) виграла публічний тендер на комерційне управління чотирма німецькими терміналами скрапленого природного газу (LNG) на узбережжі Північного моря.

Про це повідомили в компанії. KN підписала дворічний контракт із Deutsche Energy Terminal GmbH (DET), німецькою державною компанією, яка управляє контрольованими державою СПГ-терміналами.

Від імені Федерального міністерства Німеччини з питань економіки та клімату DET керує першими в Німеччині СПГ-терміналами на узбережжі Північного моря, Wilhelmshaven 1 LNG Terminal і Brunsbüttel LNG Terminal. Крім того, DET буде керувати двома майбутніми терміналами: другим LNG-терміналом у Вільгельмсхафені та LNG-терміналом у Штаде на нижній річці Ельба.

Прогнозований контрактний оборот може становити до 5% річного доходу KN. Компанія очікує, що ця угода зіграє ключову роль у просуванні її довгострокових стратегічних цілей і стимулюванні зростання в комерційному сегменті СПГ.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти