У початок

KLO йде на захід: новий АЗК мережі з’явився на Львівщині (фото)

Під брендом KLO у Львівській області за адресою м. Борислав, вул. Трускавецька, 90Г відкрився новий автозаправний комплекс.  Про це enkorr  повідомили у прес-службі мережі.

«АЗК KLO, що раніше були зосереджені в Києві й області, розширюють свою присутність на західні регіони України. Звичайно, в найкращих традиціях KLO — сервіс, безпека, розвиток», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що комплекс  KLO у Бориславі — це компактний і зручний АЗК, на якому можна заправити авто якісним пальним, випити кави і перекусити, а також придбати товари у магазині.

«Вважаємо гарним знаком відкрити KLO на заході України саме в Бориславі, першій нафтовій столиці нашої держави. Компактна заправка з усім необхідним, на наш погляд, має сподобатися як містянам, так і мандрівникам, чий шлях пролягає Бориславом. Ми хочемо, щоб цей АЗК став зручним місцем, де можна призначати зустрічі на шляху, випити кави, перекусити смачним фаст-фудом і, звісно, заправитися якісним пальним», — повідомили у компанії.

У KLO також розповіли, що цей комплекс було відкрито за системою франчайзингу. Нагадаємо, за такою схемою влітку минулого року три нові станції з’явилися у Чернівецькій і одна — у Івано-Франківській областях.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти