У початок

Kernel розширює співпрацю з польським Unimot Group

Агрохолдинг Kernel уклав угоду про розширення співпраці з польським імпортером пального Unimot Group. Про це повідомила компанія на своїй сторінці у Facebook.

«З початком повномасштабної війни ми разом з іншими учасниками ринку були змушені переорієнтовувати ланцюги постачання пального. У розпал цього процесу перший формульний контракт Kernel підписав із польським імпортером пального Unimot Group, — йдеться у повідомленні. — У межах конференції Petroleum Ukraine 2023 компанії підписали угоду про розширення співпраці, яка охоплює широкий спектр глобальних сегментів: постачання пального, мастил, бітумів і газу. Плануємо розвивати складську й транспортну інфраструктуру, використовувати взаємовигідні фінансові механізми».

Компанії також домовилися про співпрацю у сфері сонячної енергетики й проєктів, спрямованих на декарбонізацію виробництва.

Раніше повідомлялося, що Kernel спрямував Комісії з фінансового нагляду Польщі заяву про схвалення делістингу — виведення акцій із Варшавської фондової біржі, де вони торгувалися з 2007 року після IPO.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти