У початок

Херсон домовився з USAID про постачання газопоршневих генераторів

Херсонська ОДА (ОВА) під час онлайн-наради з представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) домовилась про забезпечення Херсона газопоршневими генераторами. Про це повідомляється на телеграм-каналі ОДА (ОВА).

«Сьогодні відбулася онлайн нарада за участю представників Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та заступника начальника Херсонської ОВА Антона Самойленка.

Учасники розглянули питання щодо можливості встановлення у Херсоні додаткових джерел електричного живлення, а саме газопоршневих генераторів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає прес-служба ОДА, у разі реалізації проєкту газопоршневі установки генеруватимуть електроенергію передусім для підприємств критичної інфраструктури, що дозволить місту мати безперебійне теплопостачання в умовах аварійних або планових відключень електроенергії.

Крім того, вироблена установками електрична енергія може відпускатися в мережу для інших споживачів, що може зменшити дефіцит в енергосистемі в пікові години.

«За результатами обговорення зазначеного питання було досягнуто домовленостей з представниками USAID щодо постачання газопоршневих генераторів для Херсона», – повідомляє ОДА.

«Дякуємо керівникові напряму теплопостачання USAID Діані Корсакайте та її колегам за зустріч і сподіваємось на плідну співпрацю», — підсумував Антон Самойленко.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти