У початок

Гендиректором РГК став колишній операційний директор компанії Тютюнник

Генеральним директором Регіональної газової компанії було призначено Олексія Тютюнника, котрий раніше працював операційним директором компанії. Про це повідомляє прес-служба РГК.

«На посаду генерального директора РГК призначено Олексія Тютюнника, який працював операційним директором компанії. Він має 15-річний досвід роботи в енергетичній галузі і є досвідченим менеджером», – сказано в повідомленні.

Як зазначає прес-служба, від початку війни Тютюнник очолив програму відновленням газопостачання на деокупованих територіях і забезпечення працездатності газорозподільної системи в регіонах, де відбуваються активні бойові дії.

На посаді операційного директора Олексій Тютюнник відповідав за впровадження європейських технологій у газорозподільні мережі та підвищення їх ефективності. За час роботи зміг налагодити партнерські зв’язки з провідними європейськими й світовими виробниками газового обладнання й утілив проєкти будівництва заводів із виробництва критично важливого обладнання і приладів обліку газу – RGC Production та RGC Metering.

Нагадаємо, Регіональна газова компанія – виробничо-технологічна компанія, яка спеціалізується операційних, виробничих, інжинірингових і R&D рішеннях для газорозподілу. Проєктні центри, виробничі потужності й логістична мережа РГК забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури й інтегровані з глобальними ринками.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти