У початок

Французька TotalEnergies запровадить «літню знижку» на бензин

Енергетична компанія TotalEnergies під тиском влади Франції вживе додаткових заходів, щоб допомогти споживачам упоратися зі зростанням цін на енергоносії, повідомляє Le Figaro.

Зокрема у четвер, 30 червня, компанія оголосила про знижку на роздрібні ціни на пальне на французьких автостанціях. Знижка діятиме з 1 липня і на час літніх канікул, тобто до 31 серпня. Вона становитиме 12 центів за літр бензину.

З урахуванням державної знижки на пальне, що дорівнює €0,18, сумарна знижка на заправках TotalEnergies сягне €0,30 на літр.

«Уже кілька місяців зростання витрат на енергоресурси сприяє підвищенню цін на пальне і негативно позначається на купівельній спроможності громадян Франції, яким автомобіль потрібний для пересування. Насамперед цей вплив відчувають незаможні люди», — пояснили в TotalEnergies.

«У відповідь TotalEnergies знову бере на себе зобов'язання перед своїми клієнтами у Франції у вигляді літньої знижки, якою, як очікується, скористається близько 17 млн ​​осіб», — зазначили там.

Нагадаємо, раніше міністр економіки Франції Брюно Ле Мер закликав компанію докласти «додаткових зусиль» для автомобілістів на час відпусток.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти