У початок

ExxonMobil розпочав постачання екологічно чистого авіаційного пального в Сінгапур

Exxon Mobil Corp доставила першу партію сталого авіаційного пального (SAF) в аеропорт «Чангі »в рамках річної пілотної програми з тестування нового палива для літаків. Про це з посиланням на заяву компанії повідомляє Reuters.

У заяві ExxonMobil йдеться, що вантаж є сумішшю очищеного авіаційного пального на основі викопного палива сингапурського інтегрованого нафтопереробного і нафтохімічного комплексу ExxonMobil і SAF, що постачається Neste Oil.

Зазначається, що ExxonMobil було обрано у лютому як постачальника палива для пілотної програми, запущеної Управлінням цивільної авіації Сінгапуру, Singapore Airlines і Temasek.

Паливо мало доставлятися рейсами Singapore Airlines і Scoot з аеропорту «Чангі», починаючи з цього місяця.

ExxonMobil планує постачати понад 40 тис. барелів на день (б/д) палива з низьким рівнем викидів, включаючи SAF, до 2025 року й додатково постачати 200 тис. б/д до 2030 року.

Очікується, що попит на паливо з низьким рівнем викидів зростатиме на тлі зусиль зі зменшення вуглецевого сліду в транспортних секторах, включаючи авіацію, морські перевезення й великовантажні перевезення.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти