У початок

«Еверласт» зробив «під ключ» укриття для Військової академії в Одесі

ТОВ «Еверласт» профінансувало й обладнало Центр тренування тактичної медицини для Одеської військової академії. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

Як зазначається у повідомленні, «Еверласт» завершив будівництво підземного Центру тренування тактичної медицини для військової академії.

«Усе почалося з того, що «Еверласт» відгукнувся на запит військових і подарував академії два контейнери. Потім з’ясувалося, що треба організувати доставку контейнерів до ВЧ. Після цього ми допомогли контейнери закопати..... і так, непомітно, ми втягнулися у проєктування й будівництво, як-то кажуть, «під ключ», укриття для Військової академії», – пригадують історію реалізації цього проєкту у компанії.

«Від початку до кінця все робили силами наших співробітників, тому нас дуже тішить, що все вийшло, й те, що військові задоволені результатом», – кажуть в «Еверласті», додаючи, що тепер «під час повітряної тривоги тренування новобранців не будуть перериватися, й хлопці точно пройдуть весь курс підготовки й, мабуть, колись це збереже життя когось із них».

Довідка enkorr

ТОВ «Еверласт – завод із виробництва автоцистерн, напівпричепів, причепів, а також надбудови на автошасі, для транспортування газів, темних і світлих нафтопродуктів, хімічних речовин, харчової продукції.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти