У початок

ESKO відкрила нову АЗС на Київщині (фото)

Мережа АЗК ESKO відкрила нову автозаправну станцію у Фастівському районі Київської області. Про це enkorr повідомив власник мережі Вадим Балінський.

Нову АЗС розташовано за адресою: Калинівська громада, село Липовий Скиток, вул. Польова, 5-а.

«Станцію обладнано двома сучасними колонками, великим генератором, а також сонячними панелями, що дає змогу забезпечувати себе електроенергією. Тож у разі потреби АЗС можна використовувати як «пункт незламності», — розповідає Балінський.

На новій станції можна заправитись усіма видами пального.

«Автогаз також виведено на колонки, що дуже зручно для водіїв», – каже він, додаючи, що упродовж місяця ще планують поставити спеціальні блоки для відпуску AdBlue, а поки його можна придбати у пристанційному магазині.

Зі слів Вадима Балінського, для компанії дуже важлива підтримка української економіки, особливо у цей складний час. «Тож ми продовжуємо будувати нові сучасні АЗС, створюючи робочі місця. Так, завдяки відкриттю станції у Липовому Скитку Калинівська громада отримала додатково 10 робочих місць, що дає змогу людям працювати в комфортних умовах й отримувати конкурентну заробітну плату», – каже він.

Як зазначив Вадим Балінський, компанія має власний автопарк з 10-ти паливовозів, якими зараз імпортується пальне з Румунії.

У планах компанії на цей рік, зі слів власника мережі, – відкрити ще 5 станцій. Одну з них уже придбали на Сумщині й ще одну почали будувати у Київській області.

«Наразі займаємося ребрендингом придбаної станції, вона має запрацювати у березні. Ми віримо у перемогу України, тож не боїмося розширювати свій бізнес на схід», — додає він.

Довідка enkorr

Мережу ESKO (ТОВ «ЕСКО Ойл Компані») було засновано 2019 року Вадимом Балінським. До початку повномасштабної війни компанія займалася роздрібною торгівлею пальним, потім створили окремий підрозділ для роботи на гуртовому напрямку і придбали власний автотранспорт.

Наразі мережа нараховує 8 автозаправних станцій, які розташовано у Київській, Житомирській і Черкаській областях.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти