У початок

Equinor достроково розпочала видобуток на родовищі Statfjord Ost

Норвезька енергетична компанія Equinor розпочала видобуток на родовищі Statfjord Ost у Північному морі на півроку раніше строку після буріння нових свердловин, очікуючи збільшення сукупного видобутку на 26 мільйонів барелів нафтового еквівалента, випливає з прес-релізу компанії.

«Дві нові свердловини були пробурені ... і планується пробурити ще три. Statfjord Ost пов'язаний платформою Statfjord C, і проект включає модифікацію Statfjord C, а також прокладання нового трубопроводу ... до підводних свердловин», - повідомляє Equinor.

Зазначається, що видобуток розпочався на півроку раніше за початковий термін. Також Equinor та її партнери очікують збільшення видобутку Statfjord Ost на 26 мільйонів барелів нафтового еквівалента.

Statfjord Ost - нафтогазове родовище в Північному морі, було відкрито в 1977 році, видобуток почався у вересні 1994 року.

Енергетична група Equinor заснована в 1972 році, до травня 2018 носила назву Statoil. Компанія працює у 30 країнах, штат компанії по всьому світу становить 22 тисячі осіб. Найбільший акціонер - Норвегія.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти