У початок

Дизельна маржа в Європі падає на тлі низьких продажів

Маржа суднових партій дизельного пального у північно-західній Європі впала до $32,3 за барель 21 лютого на тлі незначної купівельної активності у регіоні, повідомляє Reuters. Жодної дизельної баржі не було продано цього дня.

Згідно з даними Kpler, імпорт дизельного пального й газойлю в Європу в лютому досягне приблизно 704 тис. барелів на добу (б/д), що нижче за 1,07 млн б/д у січні.

Очікується, що постачання з Близького Сходу у Європу зростуть, оскільки нафтопереробні заводи (НПЗ) у регіоні почнуть виходити з ремонту наприкінці місяця, сказав аналітик Sparta Commodities Джеймс Ноель-Бесвік.

Petroineos закрила установку з виробництва сирої нафти потужністю 110 тис. б/д на шотландському НПЗ Grangemouth для незначних робіт, йдеться в повідомленні галузевого монітора IIR, яке було використано Reuters.

У повідомленні IIR зазначего, що блок вийшов з мережі 16 лютого, але не уточнив тривалості зупинки.

російський орієнтований на експорт ільський НПЗ 18 лютого відновив роботу на своїй найбільшій дистиляційній установці після того, як вона не працювала протягом дев’яти днів після пожежі, повідомили Reuters два джерела в галузі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти