У початок

Державний виробник Oman LNG поновлює партнерство з міжнародними компаніями

Державний виробник Oman LNG підписав угоди з міжнародними компаніями, включаючи Shell і TotalEnergies, повідомляє LNG Prime.

Крім угод про акціонування Oman LNG і Qalhat LNG, компанія Oman LNG, в якій уряд Оману володіє 51%, заявила, що також підписала угоду про постачання газу з державною Інтегрованою газовою компанією (IGC) для продовження постачань газу після 2024 року.

«Угода включає продовження періоду постачання газу на додаткові 10 років – до 2023 року із загальним обсягом 10,4 млн метричних тонн на рік, що відображає прагнення компанії на період після 2024 року», — йдеться в повідомленні.

Ці угоди поновлюють стратегічне партнерство Oman LNG з міжнародними компаніями й сприятимуть збільшенню доходів Оману від природного газу.

Згідно з цими угодами, у структурі акціонерів Oman LNG залишаться Oman Investment Authority, Shell, TotalEnergies, Korea LNG, Mitsui & Co., Mitsubishi, PTTEP та Itochu.

Акціонери Qalhat LNG включатимуть Oman Investment Authority, Oman LNG, Itochu і Mitsubishi, повідомив виробник СПГ.

«Такі угоди підкреслюють наші постійно зростаючі зусилля з максимізації прибутку й оптимізації доходів, утримуючи при цьому нашу позицію на ринку СПГ», — йдеться в повідомленні.

Відповідно до веб-сайту Oman LNG, Shell володіє 30% акцій виробника СПГ, TotalEnergies — 5,54%, Korea LNG — 5%, Mitsubishi — 2,77%, Mitsui — 2,77%, PTTEP — 2%, а Itochu — 0,92%.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти