У початок

COVID усупереч: «Консалтингова група «А-95» проведе три онлайн-конференції

Також є російською мовою

Конференції Petroleum Ukraine, LPG Ukraine і семінар «Бітум: постачання і технології» буде проведено у веб-форматі 15-17 грудня 2020 р.. Про це повідомляє організатор заходів «Консалтингова група «А-95».

«Цей рік уніс дуже великі корективи в життя кожного без винятку, змусивши відмовитися від традицій, зустрічей з друзями і колегами, подорожей. Однією з таких традицій були незабутні зустрічі на наших конференціях. Попри численні обмеження, ми побачили змогу влаштувати собі йнашим гостям це свято спілкування», – каже директор «Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

Кожен із заходів проходитиме в окремий день:

15 грудня – «Бітум: постачання і технології 2020»;

16 грудня – LPG Ukraine 2020;

17 грудня – Petroleum Ukraine 2020.

Усі конференції відбудуться на платформі Zoom.

У програмі – підбиття підсумків 2020 року, презентації ключових гравців ринку, обговорення в прямому ефірі без обмежень.

Як повідомили в «Консалтинговій групі «А-95», програми заходів буде опубліковано найближчим часом. Реєстрацію вже відкрито на сайті компанії.

Довідка enkorr

Заходи «Консалтингової групи «А-95» – це наймасштабніші майданчики для обговорення актуальних питань розвитку українського ринку нафтопродуктів. Кворум конференцій досягає 250 учасників, що робить їх одними з найбільших заходів, присвячених сектору downstream, у Східній Європі. Першу конференцію Petroleum Ukraine було проведено в 2009 р., LPG Ukraine – в 2010 р.. Семінар «Бітум: постачання і технології» вперше було проведено торік, другий захід серії було заплановано на 16 березня цього року, проте організатори його скасували через запровадження в Києві карантину з 12 березня.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти